Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 120 g Jabłko
  • 25 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 150 g Marchew
  • 18 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Papryka czerwona
  • 60 g Pieczarki
  • 90 g Pomidor
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 150 g Wołowina (udziec)
725 kcal
Białka
45.23 g
Tłuszcze
24.37 g
Węglowodany
81.29 g

Sposób przygotowania

Wołowina charakteryzuje się wysoką zawartością białka i małą ilością tłuszczu, zawsze kojarzona z siłą i energią.

Mięso pokroić w kostkę, a następnie przyrumienić delikatnie na patelni na oliwie z oliwek. Następnie umieścić wraz z pokrojoną cebulą, papryką, pomidorem czosnkiem i pieczarkami w naczyniu żaroodpornym. Wymieszać składniki z koncentratem pomidorowym oraz odrobiną oliwy z oliwek. Piec do uzyskania pożądanej miękkości. Ryż ugotować zgodnie z przepisem z opakowania. Po podaniu polać oliwą. Przygotowanie surówki: Marchew i jabłko zetrzeć na tarce. Składniki dokładnie wymieszać.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}