Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 120 g Jabłko
  • 25 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 150 g Marchew
  • 18 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Papryka czerwona
  • 60 g Pieczarka uprawna, świeża
  • 90 g Pomidor
  • 50 g Ryż Parboiled
  • 150 g Wołowina, udziec
630 kcal
Białka
41.00 g
Tłuszcze
22.00 g
Węglowodany
67.00 g

Sposób przygotowania

Wołowina charakteryzuje się wysoką zawartością białka i małą ilością tłuszczu, zawsze kojarzona z siłą i energią.

Mięso pokroić w kostkę, a następnie przyrumienić delikatnie na patelni na oliwie z oliwek. Następnie umieścić wraz z pokrojoną cebulą, papryką, pomidorem czosnkiem i pieczarkami w naczyniu żaroodpornym. Wymieszać składniki z koncentratem pomidorowym oraz odrobiną oliwy z oliwek. Piec do uzyskania pożądanej miękkości. Ryż ugotować zgodnie z przepisem z opakowania. Po podaniu polać oliwą. Przygotowanie surówki: Marchew i jabłko zetrzeć na tarce. Składniki dokładnie wymieszać.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}