BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 140 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 30 g Orzechy włoskie
  • 150 g Pomidor
  • 60 g Sałata lodowa
515 kcal
Białka
36.85 g
Tłuszcze
35.15 g
Węglowodany
12.78 g

Sposób przygotowania

Kolejna kompozycja z grillowanym kurczakiem

Filet z kurczaka opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić na jak najdłuższe plastry. Lekko rozbić tłuczkiem, przyprawić solą morską oraz pieprzem i przyprawą do kurczaka. W głębokim talerzu zmieszać wyciśnięty czosnek oraz oliwę z oliwek. Filety z kurczaka moczyć chwilę w marynacie Rozgrzać grill lub piekarnik. Ułożyć piersi z na kratce na rozgrzanym grillu lub na blasze w piekarniku. Grillować / piec mięso do uzyskania pożądanej smakowitości (grill zazwyczaj po 4 - 7 minut na stronę, w piekarniku trochę dłużej - zależnie od tego jak cienkie są plastry mięsa). Pilnować by nie przesuszyć. Mięso powinno być zrumienione z zewnątrz a miękkie i soczyste w środku. Podawać na liściu sałaty z plastrem pomidora i orzechami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}