Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 110 g Brokuły
  • 90 g Mintaj (świeży)
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 10 g Otręby owsiane
  • 200 g Ziemniaki
371 kcal
Białka
23.77 g
Tłuszcze
8.86 g
Węglowodany
48.96 g

Sposób przygotowania

Klopsy rybne gotowane na parze

składniki dodatkowe: pietruszka nać, pieprz, przyprawa do ryb Filety z mintaja zmielić. Dodać przyprawę do ryb, oliwę z oliwek, otręby oraz natkę pietruszki. Wymieszać dokładnie i uformować niewielkie klopsy. Gotować na parze około 20 minut. Brokuł również gotować na parze kilka minut (max do 10 minut). Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać przed podaniem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}