BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 120 g Jabłko
  • 160 g Mleko 0,5 %
  • 40 g Ryż brązowy
  • 100 g Serek wiejski
369 kcal
Białka
21.22 g
Tłuszcze
6.34 g
Węglowodany
56.70 g

Sposób przygotowania

Przysmak z lat szkolnych w dietetycznym wydaniu.

Do garnka wlewamy mleko, po podgrzaniu dodajemy ryż i gotujemy na wolnym ogniu mieszając co jakiś czas, aby nie przywarł do dna. Gotujemy około 20 -25 minut - ryż powinien wchłonąć całe mleko. Jabłko kroimy na drobne kawałki lub ucieramy na tarce, można (posypać cynamonem i skropić cytryną) przykrywamy ryżem i zapiekamy w piekarniku około 10 minut. Przed spożyciem zalewamy serkiem ziarnistym

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}