Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 50 g Makaron razowy
  • 6 g Oliwa z oliwek
  • 20 g Orzechy nerkowca
  • 70 g Por
  • 30 g Ser mozzarella
  • 80 g Szpinak (mrożony)
471 kcal
Białka
19.05 g
Tłuszcze
22.85 g
Węglowodany
47.19 g

Sposób przygotowania

Spaghetti ze szpinakiem i orzechami

Składniki dodatkowe: -sól, pieprz. Makaron należy ugotować wg przepisu na opakowaniu. Orzechy podsmażyć przez 1 minutę na odrobinie oliwy aż będą chrupkie. Następnie należy podsmażyć pokrojonego pora, po kilku min. dodać szpinaki i mieszać aż szpinak zmięknie. Na koniec należy dodać ugotowany makaron i orzechy i orzechy i wymieszać.Całość udekorować należy mozarellą. .

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}