BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Cebula
  • 50 g Kapusta kwaszona
  • 50 g Kasza jęczmienna (perłowa)
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 120 g Wątróbka kurczaka
391 kcal
Białka
27.00 g
Tłuszcze
15.00 g
Węglowodany
37.00 g

Sposób przygotowania

Dobrze przyrządzona wątróbka jest bardzo smaczna a do tego jest ekonomicznym źródłem białka.

Kasze zalać wrzątkiem i gotować pod przykryciem. Wątróbkę i cebulę pokrojoną w piórka włożyć do naczynia / garnka do gotowania na parze i ugotować. Pod koniec (po około 20 - 25 minutach) całość doprawiamy majerankiem, papryką, solą, pieprzem i czosnkiem. Podawać z kaszą i kiszoną kapustą przyprawioną pieprzem i polaną oliwą.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}