BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 35 g Cebula
  • 50 g Jogurt naturalny 2%
  • 150 g Łosoś (świeży)
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 150 g Pomidor
  • 100 g Szpinak (mrożony)
528 kcal
Białka
36.14 g
Tłuszcze
36.18 g
Węglowodany
14.39 g

Sposób przygotowania

Łosoś z dodatkiem szpinaku smakuje znakomicie.

Marynata: mieszamy oliwę, sok z cytryny i przyprawę do ryb, Łosoś: kawałki ryby przez około 15 minut trzymamy w marynacie, a następnie umieszczamy w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku i pieczemy 15 - 20 minut. W tym czasie na patelni podgrzewamy oliwę z oliwek z wyduszonym czosnkiem i pokrojoną w drobną kostkę cebulą, do której po zeszkleniu się dodajemy odrobinę jogurtu. Wszytko razem doprowadzamy do gotowania, po czym dodajemy szpinak i mieszając gotujemy przez kolejne kilka minut. Na koniec doprawiamy wszystko solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Kawałki upieczonego łososia układamy na szpinaku. Dekorujemy pokrojonymi pomidorami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}