Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 40 g Cebula
  • 200 g Cukinia
  • 30 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 200 g Mięso z piersi kurczaka bez skóry
  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 65 g Papryka czerwona
  • 60 g Pieczarka uprawna, świeża
418 kcal
Białka
49.52 g
Tłuszcze
18.65 g
Węglowodany
13.07 g

Sposób przygotowania

Proteinowe leczo z pieczarkami i papryką

Składniki dodatkowe: - sol, pieprz Mięso natrzeć odrobiną oliwy z oliwek oraz posypać przyprawami i podsmażyć. Pieczarki pokroić i podsmażyć na patelni z nieprzywierającą powłoką na niewielkiej ilości oliwy. Dodac pokrojona w kostke cebule, nastepnie resztę umytych i pokrojonych warzyw oraz koncentrat pomidorowy lekko rozrobiony z wodą. Doprawic do smaku. Na koniec dodać paprykę.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}