Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Cebula
  • 200 g Cukinia
  • 30 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 200 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 65 g Papryka czerwona
  • 60 g Pieczarki
451 kcal
Białka
50.11 g
Tłuszcze
18.92 g
Węglowodany
20.05 g

Sposób przygotowania

Proteinowe leczo z pieczarkami i papryką

Składniki dodatkowe: - sol, pieprz Mięso natrzeć odrobiną oliwy z oliwek oraz posypać przyprawami i podsmażyć. Pieczarki pokroić i podsmażyć na patelni z nieprzywierającą powłoką na niewielkiej ilości oliwy. Dodac pokrojona w kostke cebule, nastepnie resztę umytych i pokrojonych warzyw oraz koncentrat pomidorowy lekko rozrobiony z wodą. Doprawic do smaku. Na koniec dodać paprykę.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}