BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 200 g Mintaj (świeży)
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 30 g Orzechy włoskie
  • 150 g Papryka czerwona
  • 130 g Papryka zielona
  • 70 g Pomidorki koktajlowe
  • 60 g Por
509 kcal
Białka
42.26 g
Tłuszcze
31.63 g
Węglowodany
13.70 g

Sposób przygotowania

Delikatne i aromatyczne połączenie ryby i warzyw.

Rybę umyć, skropić sokiem z cytryny i posypać przyprawami. Odstawić na trochę do lodówki. Por opłukać, odciąć piętkę i zielone liście, a resztę pokroić drobno. Seler oskrobać i pokroić w kawałki. Papryki umyć, wybrać gniazda nasienne i pokroić w kosteczkę. Na posmarowanej oliwą blasze ułożyć filety, jeden koło drugiego. Rozłożyć na nich równomiernie warzywa i posypać solą i pieprzem. Skropić oliwą i przykryć blachę folią aluminiową. Wstawić danie na 20 - 25 minut do rozgrzanego do 190 stopni piekarnika. Po ok 10 - 15 minutach zdjąć folię i piec jeszcze około 10 minut. Pomidorki umyć i przekroić Podawać wszystkie składniki razem. Na deser: orzechy.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}