BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 50 g Jogurt naturalny 2%
  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 10 g Otręby owsiane
  • 100 g Papryka czerwona
  • 80 g Pieczarki
  • 200 g Wieprzowina (polędwica)
513 kcal
Białka
52.32 g
Tłuszcze
25.56 g
Węglowodany
18.43 g

Sposób przygotowania

Bardzo wyszukany, lekko kwaskowy sos jogurtowy.

Pieczarki obieramy. Polędwiczki myjemy i kroimy w plastry o grubości około 2 - 3 cm i staram się uformować w kotlety (bez tłuczka!). Przyprawiamy ziołami i pieprzem. Kawałki mięsa podsmażamy lekko na oliwie z oliwek po minucie z każdej ze stron i ściągamy z patelni. Dodajemy jeszcze trochę oliwy i smażymy pokrojone w plasterki pieczarki oraz pokrojoną drobno paprykę i wyduszony czosnek. Gdy papryka zmięknie mieszamy warzywa z mięsem, dodajemy odrobinę naturalnego jogurtu greckiego, sól i dusimy jeszcze razem ok. 10 minut po przykryciem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}