BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 100 g Brokuły
  • 3 szt Jajo kurze całe
  • 25 g Jogurt naturalny 2%
  • 45 g Ogórki kwaszone
  • 6 g Oliwa z oliwek
  • 4 g Otręby owsiane
  • 80 g Tuńczyk w sosie własnym
396 kcal
Białka
40.45 g
Tłuszcze
22.90 g
Węglowodany
7.08 g

Sposób przygotowania

Kolejna sałatka z wykorzystanien tuńczyka.

Brokuła ugotować na parze lub w wodzie (maks. 10 minut), pozostawić do ostudzenia, a następnie podzielić na niewielkie różyczki. Jaja ugotować na twardo, ostudzić i pokroić na małe kawałki. Do brokułów dodajemy jajko, tuńczyka, oraz drobno pokrojone ogórki, a także otręby, koperek, jogurt naturalny oraz oliwę z oliwek. Przyprawiamy pieprzem i solą, mieszamy.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}