Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 150 g Łosoś (wędzony)
  • 80 g Ogórek
  • 5 g Oliwa z oliwek
  • 3 g Otręby owsiane
293 kcal
Białka
33.00 g
Tłuszcze
17.00 g
Węglowodany
2.00 g

Sposób przygotowania

Bogactwo kwasów tłuszczowych omega oraz wyśmienity smak.

Łososia pokroić na małe kawałki, skropić sokiem z cytryny. Dodać drobno pokrojoną cebulę oraz otręby. Przyprawić pieprzem i dokładnie wymieszać. Uformować kształt spłaszczonej kuli, odstawić do lodówki na około godzinę. Przed podaniem ozdobić małymi gałązkami koperku, ozdobić talerz pokrojonym ogórkiem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}