Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 2 szt Jajo kurze całe
  • 145 g Jogurt naturalny 2%
  • 50 g Ogórki kwaszone
  • 8 g Otręby owsiane
  • 180 g Pomidor
332 kcal
Białka
24.74 g
Tłuszcze
15.51 g
Węglowodany
23.34 g

Sposób przygotowania

Pospolite połączenie, idealne nie tylko jako śniadanie.

Jaja ugotować na twardo, ostudzić a następnie pokroić w drobną kostkę. Dodać drobno pokrojone warzywa, otręby, szczypiorek, a następnie przyprawić pieprzem, solą. Wymieszać z gęstym jogurtem naturalnym.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}