BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 120 g Jabłko
  • 150 g Marchew
  • 90 g Pieczarki
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 50 g Seler
  • 200 g Wieprzowina (szynka surowa)
597 kcal
Białka
52.46 g
Tłuszcze
10.69 g
Węglowodany
72.65 g

Sposób przygotowania

Kompleksowy posiłek, wysokoenergetyczna kompozycja dla smakoszy.

Mięso należy obmyć a następnie osuszyć. Przy pomocy ostrego noża zrobić niewielkie nacięcia, w których umieścić kawałki czosnku. Następnie oprószyć przyprawami i pozostawić na 15- 20 minut. Pieczarki, seler, cebulę, marchew i jabłko umyć. Marchew i jabłko zetrzeć na tarce. Pieczarki, cebulę i seler pokroić i włożyć na dno naczynia żaroodpornego (lub rękawa). Mięso wkładamy do naczynia lub rękawa i pieczemy w temp. około 190 stopni przez około 40- 60 minut. Ryż ugotować w osolonej wodzie wg czasu zalecanego na opakowaniu.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}