BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Cebula
  • 160 g Jabłko
  • 25 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 140 g Marchew
  • 12 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Pieczarki
  • 90 g Pomidor
  • 130 g Wołowina (udziec)
  • 400 g Ziemniaki
629 kcal
Białka
38.57 g
Tłuszcze
16.57 g
Węglowodany
81.36 g

Sposób przygotowania

Bardzo tradycyjny, domowy posiłek dla całej rodziny.

Mięso pokroić w kostkę, a następnie przyrumienić delikatnie na patelni na oliwie z oliwek. Następnie umieścić wraz z pokrojoną cebulą, pomidorem czosnkiem i pieczarkami (wcześniej obranymi) w naczyniu żarodpornym i zapiekać przez 30 - 45 minut. Wymieszać składniki z koncentratem pomidorowym oraz odrobiną oliwy z oliwek. Ziemniaki ugotować w mundurkach. Przygotowanie surówki: Marchew i jabłko zetrzeć na tarce. Składniki dokładnie wymieszać.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}