Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 80 g Papryka zielona
  • 140 g Pomidor
  • 100 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 20 g Sałata
  • 140 g Wołowina (udziec)
661 kcal
Białka
39.58 g
Tłuszcze
18.30 g
Węglowodany
84.49 g

Sposób przygotowania

Bardzo łatwe i szybkie do przyrządzenia danie. Wołowinę można pozostawić w sosie sojowym oraz przyprawach nawet dzień wcześniej, z pewnością zyska na aromacie.

Mięso posiekać w drobną kostkę, doprawić bezglutenowym sosem sojowym, imbirem, chilli i pieprzem. Pozostawić na przez jakiś czas aż przejdzie aromatem przypraw. W międzyczasie posiekać należy czosnek. Następnie na rozgrzaną oliwę wrzucić czosnek i poczekać aż się zeszkli po czym dorzucić wołowinę i smażyć na dużym ogniu przez krótką chwilę. Mięso powinno zostać lekko krwiste. Podawać z z ryżem i warzywami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}