Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 85 g Papryka zielona
  • 140 g Pomidor
  • 50 g Ryż Parboiled
  • 30 g Sałata
  • 150 g Wołowina, udziec
503 kcal
Białka
38.00 g
Tłuszcze
19.00 g
Węglowodany
45.00 g

Sposób przygotowania

Prosta do wykonania propozycja z aromatycznym sosem sojowym.

Mięso posiekać w drobną kostkę, doprawić sosem sojowym, imbirem, chilli i pieprzem. Pozostawić na przez jakiś czas aż przejdzie aromatem przypraw. W międzyczasie posiekać należy czosnek. Następnie na rozgrzaną oliwę wrzucić czosnek i poczekać aż się zeszkli po czym dorzucić wołowinę i smażyć na dużym ogniu przez krótką chwilę. Mięso powinno zostać lekko krwiste. Podawać z ryżem na liściu sałaty, udekorowane pomidorem i papryką.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}