BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 50 g Cebula
  • 100 g Jabłko
  • 110 g Ogórki kwaszone
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 200 g Wątróbka kurczaka
603 kcal
Białka
44.00 g
Tłuszcze
23.00 g
Węglowodany
55.00 g

Sposób przygotowania

Wątróbka drobiowa jest znacznie bardziej krucha od wieprzowej, smakuje także znaczniej ciekawiej.

Wątróbkę umyć, oczyścić ze ścięgien i żyłek i moczyć w mleku przynajmniej 15 minut Na patelni rozgrzewamy oliwę, wrzucamy pokrojoną w piórka cebulę, następnie dodajemy wątróbkę a po pewnej chwili - pokrojone jabłka. Na koniec posypujemy majerankiem, mieszamy i nakładamy na talerz, gdzie przyprawiamy sola i pieprzem. Podajemy z ryżem ugotowanym wg przepisu na opakowaniu.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}