Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 50 g Cebula
  • 120 g Jabłko
  • 110 g Ogórek kwaszony
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 170 g Wątróbka kurczaka
  • 500 g Ziemniaki, średnie
702 kcal
Białka
43.00 g
Tłuszcze
22.00 g
Węglowodany
83.00 g

Sposób przygotowania

Tradycyjna wątróbka, palce lizać!

Wątróbkę umyć, oczyścić ze ścięgien i żyłek i moczyć w mleku przynajmniej 15 minut Na patelni rozgrzewamy oliwę, wrzucamy pokrojoną w piórka cebulę, następnie dodajemy wątróbkę a po pewnej chwili - pokrojone jabłka. Na koniec posypujemy majerankiem, mieszamy i nakładamy na talerz, gdzie przyprawiamy sola i pieprzem. Podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}