Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 90 g Chleb żytni razowy
  • 200 g Jabłko
  • 4 szt Jajo kurze całe
  • 200 g Kefir 2%
  • 100 g Pomidor
699 kcal
Białka
40.00 g
Tłuszcze
27.00 g
Węglowodany
74.00 g

Sposób przygotowania

Kolejna pyszna kanapka w naszym zestawieniu.

Jaja ugotować (maksymalnie przez 7 minut). Po ostudzeniu ozdobić keczupem, zjeść z pieczywem razowym i pomidorem pokrojonym w cząstki i posypanym szczypiorkiem lub drobno posiekaną cebulą. Całość przyprawić pieprzem oraz solą i popić kefirem. Można też zastosować własne koncepcje podania składników. Na deser: jabłko

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}