Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 200 g Fasola szparagowa
  • 200 g Kalafior
  • 12 g Płatki migdałowe
  • 5 g Sezam
165 kcal
Białka
10.00 g
Tłuszcze
9.00 g
Węglowodany
11.00 g

Sposób przygotowania

Potrawa nie tylko dla wegetarian.

Fasolka (może być również mrożona) i kalafior ugotować do miękkości ( w osobnych naczyniach). Nasiona sezamu uprażyć na beztłuszczowej patelni. Płatki migdałowe można zjeść osobno. Po ugotowaniu warzywa skropić sokiem z cytryny, przyprawić pieprzem i solą oraz posypać sezamem. Płatki migdałów można zjeść osobno.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}