Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 150 g Szpinak (mrożony)
  • 40 g Tofu wędzone
  • 150 g Ziemniaki
258 kcal
Białka
10.00 g
Tłuszcze
14.00 g
Węglowodany
23.00 g

Sposób przygotowania

Wegetariańska propozycja dla każdego.

Ziemniaki ugotować lub upiec w piekarniku. Szpinak rozmrozić w garnku, a następnie dodać tofu (może być również niewędzone) . Całość zmiksować. Na koniec przyprawić kurkumą i chilli, opcjonalnie także pieprzem. Na pokrojone ziemniaki wylać sos szpinakowy.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}