Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 75 g Kasza gryczana
  • 20 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 100 g Marchew
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 70 g Pieczarka uprawna, świeża
  • 130 g Pomidor
  • 150 g Wołowina, udziec
568 kcal
Białka
45.98 g
Tłuszcze
16.35 g
Węglowodany
59.20 g

Sposób przygotowania

Kasza gryczana należy do najbardziej wartościowych produktów, niestety nie każdemu odpowiada jej smak. Polecamy spróbować wraz z warzywami i wołowiną.

Mięso pokroić w kostkę, a następnie przyrumienić delikatnie na patelni na oliwie z oliwek. Następnie umieścić wraz z pokrojoną cebulą, papryką, pomidorem, marchwią, czosnkiem i pieczarkami w naczyniu żaroodpornym. Wymieszać składniki z koncentratem pomidorowym oraz odrobiną oliwy z oliwek. Zapiekać do uzyskania pożądanej miękkości (około 60 minut). Kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}