Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 120 g Makaron pełne ziarno (Lubella)
  • 90 g Marchew
  • 100 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 100 g Noga (udo) kurczaka
  • 20 g Pietruszka
  • 50 g Seler
632 kcal
Białka
53.00 g
Tłuszcze
8.00 g
Węglowodany
87.00 g

Sposób przygotowania

Tradycyjny rosół wg dietetyka.

Umyte i obrane warzywa oraz mięso należy zalać wodą (niezbyt dużą ilością, tak aby zakryć składniki), doprowadzić do wrzenia a następnie gotować przez około 30-40 minut. Na koniec przyprawić. Makaron gotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, a następnie przełożyć na talerz. Do makaronu dodać pokrojoną marchew oraz pokrojone mięso.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}