Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 90 g Burak
  • 1 szt Jajo kurze całe
  • 25 g Jogurt naturalny 2%
  • 50 g Marchew
  • 110 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 20 g Pietruszka
  • 30 g Seler
  • 120 g Ziemniaki
302 kcal
Białka
35.00 g
Tłuszcze
6.00 g
Węglowodany
27.00 g

Sposób przygotowania

Doskonała porcja białka w delikatnym wydaniu.

Umyte i pokrojone warzywa oraz mięso zalać wodą (niewielką ilością, tak, aby wszystkie składniki zostały zanurzone), doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 20 -30 minut. Wyciągnąć mięso, przyprawić sokiem z cytryny, pieprzem, solą, majerankiem. Następnie zmiksować aż do uzyskania kremowej konsystencji. Jaja ugotować na twardo (przez około 9-10 minut). Mięso i jaja położyć na talerzu, zalać zupą.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}