Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Jogurt naturalny 2%
  • 100 g Kalafior
  • 60 g Kapusta
  • 80 g Marchew
  • 200 g Noga (udo) kurczaka
  • 20 g Pietruszka
  • 50 g Seler
282 kcal
Białka
27.32 g
Tłuszcze
14.04 g
Węglowodany
11.51 g

Sposób przygotowania

Delikatny i pożywny krem z białkową "wkładką".

Mięso i pokrojone warzywa zalać niewielką ilością wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować do czasu aż warzywa i mięso zmiękną. Następnie wyciągnąć mięso, przyprawić zupę, dodać do niej jogurt naturalny i zmiksować całość aż do uzyskania kremowej konsystencji. Udko również zjadamy.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}