BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 120 g Bakłażan
  • 60 g Marchew
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 150 g Papryka czerwona
  • 60 g Pieczarki
  • 45 g Soczewica czerwona
313 kcal
Białka
16.02 g
Tłuszcze
12.33 g
Węglowodany
34.37 g

Sposób przygotowania

Dziś wykwintna potrawa dla wegan.

Marchew zetrzeć na tarce, bakłażana (można ewentualnie użyć cukinii), paprykę, cebulę pieczarki pokroić na bardzo małe kawałki, soczewicę ugotować do miękkości zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, dodać pokrojone warzywa i podsmażać przez kilka minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie dodać soczewicę, bulion lub wodę, mniej więcej łyżeczkę curry i szczyptę pozostałych przypraw. Gotować kilka minut. Na talerzu posypać ulubioną zieleniną.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}