Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 150 g Brokuły
  • 20 g Fasola biała
  • 100 g Oliwa z oliwek
  • 10 g Orzechy nerkowca
  • 40 g Ryż brązowy
1161 kcal
Białka
12.00 g
Tłuszcze
105.00 g
Węglowodany
42.00 g

Sposób przygotowania

Sałatka wegetariańska dla każdego.

Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Fasolę ugotować do miękkości (warto wcześniej moczyć przez noc). Można ewentualnie użyć fasoli konserwowej. Brokuły włożyć na 3-4 minuty do wrzątku, po ostudzeniu podzielić na małe różyczki. Ryż, fasolę i brokuły wymieszać z dodatkiem oliwy z oliwek, przyprawić. Posypać orzechami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}