Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 60 g Chleb żytni razowy
  • 40 g Groszek zielony (konserwowy)
  • 10 g Olej lniany
  • 20 g Wędlina sojowa o smaku salami (Polsoja)
276 kcal
Białka
8.52 g
Tłuszcze
12.25 g
Węglowodany
32.90 g

Sposób przygotowania

Kanapki z pastą z zielonego groszku i wędliną sojową

Składniki dodatkowe: wybrane dowolnie warzywo (np. czerwona papryka, pomidor, rzodkiewka, etc. ząbek czosnku, pieprz, sól. Przygotowanie: Groszek zmiksować z dodatkiem oleju lnianego z czosnkiem, przyprawić pieprzem i solą. Posmarować pastą pieczywo, położyć wędlinę sojową oraz dowolnie wybrane warzywo.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}