IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 150 g Pomidory z puszki (bez skórki)
  • 50 g Ser mozzarella
  • 150 g Wieprzowina (łopatka)
438 kcal
Białka
44.29 g
Tłuszcze
24.65 g
Węglowodany
9.75 g

Sposób przygotowania

Mięso mielone w sosie bolońskim z mozzarellą

Mięso zmielić, podsmażyć na patelni, dodać pomidory i koncentrat pomidorowy. Dusić pod przykryciem przez około 20 minut. Na koniec przyprawić: pieprzem, bazylią, papryką ostrą. Na talerzu, na gorące mięso położyć plastry sera.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}