Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 150 g Pomidory z puszki (bez skórki)
  • 50 g Ser mozzarella
  • 150 g Wieprzowina (łopatka)
438 kcal
Białka
44.29 g
Tłuszcze
24.65 g
Węglowodany
9.75 g

Sposób przygotowania

Mięso mielone w sosie bolońskim z mozzarellą

Mięso zmielić, podsmażyć na patelni, dodać pomidory i koncentrat pomidorowy. Dusić pod przykryciem przez około 20 minut. Na koniec przyprawić: pieprzem, bazylią, papryką ostrą. Na talerzu, na gorące mięso położyć plastry sera.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}