BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 25 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 60 g Marchew
  • 150 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 12 g Oliwa z oliwek
  • 4 g Otręby owsiane
  • 50 g Papryka czerwona
  • 60 g Pieczarki
  • 30 g Pietruszka
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
509 kcal
Białka
41.47 g
Tłuszcze
15.57 g
Węglowodany
50.73 g

Sposób przygotowania

Pulpety z kurczaka w sosie pomidorowym

składniki dodatkowe: pieprz, papryka słodka, czosnek, pietruszka nać. Mięso zmielić i dodać do niego pokrojone drobno pieczarki, starte na tarce o grubych oczkach korzeń pietruszki i marchew, a także natkę pietruszki, otręby owsiane, rozgnieciony czosnek, połowę ilości oliwy z oliwek. Całość dokładnie wymieszać, przyprawić pieprzem i papryką. Uformować niewielkie klopsy i gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 20-25 minut. Ryż gotować wg instrukcji na opakowaniu, przed podaniem polać oliwą z oliwek. Do wody, która pozostanie po gotowaniu mięsa dodać koncentrat pomidorowy i przyprawić pieprzem oraz papryką - otrzymamy w ten sposób sos (trzeba uważać, by nie przesadzić z ilością wody) Czerwoną paprykę pokroić w paski i ozdobić nią talerz.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}