Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Galaretka
  • 300 g Jogurt grecki light
  • 250 g Serek homogenizowany naturalny 0% tł. Maćkowy
  • 150 g Serek wiejski
  • 230 g Twaróg chudy
  • 15 g Żelatyna
807 kcal
Białka
113.00 g
Tłuszcze
15.00 g
Węglowodany
55.00 g

Sposób przygotowania

Bardzo smaczny sernik na zimno o dużej zawartości białka, małej węglowodanów i tłuszczu. Idealny deser w trakcie redukcji tkanki tłuszczowej.

Masa serowa: Wrzucić wszystkie sery do miksera/blendera i zmielić na jednolitą masę. Dodać rozrobionego w paru kroplach wody słodziku, wlać aromat smakowy. Zagotować 100ml wody, gdy lekko ostygnie rozpuścić w niej żelatynę i wlać do masy serowej. Wszystko należy jeszcze chwilę miksować. Odstawić do lodówki na kilka godzin. Galaretka: Zagotować 130ml wody do wrzenia, wówczas wsypać 20g galaretki, zamieszać i odstawić aż wystygnie. Wylać na schłodzoną już masę serową i odstawić na kolejne kilka godzin do lodówki. Sernik można wzbogacać w zależności od naszych dietetycznych potrzeb i upodobań smakowych. Do masy serowej lub galaretki można dodać owoce, wiórki kokosowe, nawet pokruszone pełnoziarniste herbatniki.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}