BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 25 g Galaretka
  • 250 g Serek homogenizowany naturalny 0% tł. Maćkowy
  • 180 g Serek homogenizowany TSM naturalny
  • 50 g Trec Isolate 100
  • 230 g Twaróg chudy
  • 12 g Żelatyna
790 kcal
Białka
142.00 g
Tłuszcze
6.00 g
Węglowodany
42.00 g

Sposób przygotowania

Przepis na 4 solidne porcje. Sernik light na zimno z dodatkiem waniliowego izolatu białka. W naszym przypadku padło na Trec Isolate100 o smaku french vaniliia. Białko w prochu idealnie nadaje się do urozmaicenia zarówno walorów smakowych jak i wartościowych takiego sernika, ponieważ nie podlega on obróbce termicznej.

Masa serowa: Mielimy twaróg i 2 sery homogenizowane na jednolitą masę. Dolewamy słodzik i cały aromat waniliowy. Gotujemy 130ml wody, gdy lekko ostygnie rozpuścić w niej żelatynę, dokładnie mieszamy i wlewamy do masy serowej. Wszystko należy jeszcze chwilę miksować. Odstawić do lodówki na kilka godzin. Galaretka: Zagotować 170ml wody do wrzenia, wówczas wsypać 25g galaretki, zamieszać i odstawić aż wystygnie. Wylać na schłodzoną już masę serową i odstawić na kolejne kilka godzin do lodówki. Przedstawiony sernik to wersja sauté, można ją wzbogacać w zależności od naszych dietetycznych potrzeb i upodobań smakowych. Jeśli jesteśmy akurat w trakcie budowania masy mięśniowej lub po prostu nie liczymy się z kaloriami to do masy serowej lub galaretki można dodać owoce, wiórki kokosowe, herbatniki itp.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}