IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Cebula
  • 200 g Cukinia
  • 25 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 100 g Marchew
  • 150 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 80 g Papryka czerwona
  • 60 g Papryka zielona
  • 40 g Seler
415 kcal
Białka
39.95 g
Tłuszcze
13.55 g
Węglowodany
33.18 g

Sposób przygotowania

Leczo z cukinią

Składniki dodatkowe: przyprawa do kurczaka lubczyk papryka słodka papryka ostra sól pieprz szczypiorek czosnek Mięso natrzeć odrobiną oliwy z oliwek oraz posypać przyprawami. Włożyć do naczynia do gotowania na parze wraz z pokrojoną w talarki marchewką, selerem pokrojonym na małe kawałki oraz rozdrobnionym czosnkiem. Gotować około 15 minut. Po tym czasie dodać do naczynia pokrojoną w małe talarki cukinię i cebule. Gotować około 10 -15 minut. Następnie pokroić mięso i całość przełożyć do garnka. Dodać pokrojoną w niewielkie paseczki paprykę, koncentrat pomidorowy, oliwę z oliwek oraz niewielką ilość wody, która pozostała po gotowaniu warzyw i mięsa. Całość dokładnie wymieszać i gotować kilka minut na wolnym ogniu. Przyprawić solą, pieprzem, lubczykiem oraz papryką.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}