BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 2 szt Jajo kurze całe
  • 75 g Jogurt naturalny 2%
  • 50 g Mąka pszenna pełnoziarnista
  • 25 g Odżywka białkowa
  • 200 g Twaróg półtłusty
759 kcal
Białka
79.73 g
Tłuszcze
25.44 g
Węglowodany
52.76 g

Sposób przygotowania

Pączki? Owszem, owszem ale tylko dietetyczne i "bezkarne". Specjalna propozycja serwisu PoTreningu.pl na tłusty czwartek. Ciężko rywalizować z obrzydliwie tłustymi i cukrowymi wyrobami cukierniczymi ale dla nas liczy się sylwetka!

Twaróg należy odcisnąć dobrze z wody i zmieszać z pozostałymi składnikami oprócz białka jaja, które należy ubić na pianę i następnie powoli dodawać do otrzymanego „ciasta”. Na koniec pozostaje tylko uformować małe pączki, a następnie włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec około 20 – 30 minut w temperaturze 180 – 190 stopni. Jako posypkę można zastosować odrobinę odzywki białkowej. Małym minusem jest skórka, której nie mam w pączkach smażonych zanurzeniowo w oleju, ale... Z powyższej ilości składników dało nam się uzyskać 7 pączków, o rozmiarze jak na foto.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}