IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 150 g Kapusta kwaszona
  • 75 g Kasza jęczmienna (pęczak)
  • 150 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 20 g Oliwa z oliwek
  • 150 g Sok pomidorowy
649 kcal
Białka
41.40 g
Tłuszcze
23.97 g
Węglowodany
67.02 g

Sposób przygotowania

Pomidorowa pierś kurczaka z kaszą pęczak

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Rozgrzewamy patelnię nasmarowaną 5ml oliwy (lub bezkalorycznym olejem do smażenia). Wrzucamy pokrojoną w paski cebulę i mięso. Smażymy, ciągle mieszając ok 5min. Następnie dolewamy sok pomidorowy i dusimy ok 10min. Dodajemy oliwę, przyprawy, troszkę koncentratu pomidorowego, wciskamy czosnek. Kaszę pęczak gotujemy wg wskazówek na opakowaniu. Danie podajemy z kapustą kiszoną, lub surówką z białej kapusty.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}