Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 4 szt Jajo kurze całe
  • 50 g Łosoś wędzony
371 kcal
Białka
36.80 g
Tłuszcze
24.15 g
Węglowodany
1.60 g

Sposób przygotowania

Jajecznica z wędzonym łososiem i cebulą

Jaja wbijamy do miseczki, dodajemy pokrojonego wędzonego łososia (na zimno, lub na ciepło). Następnie dodajemy sól, pieprz i pokrojony w kawałeczki ząbek czosnku. Patelnię psikamy bezkalorycznym olejem do smażenia, lub smarujemy odrobiną oliwy, masła klarowanego, czy oleju kokosowego. Po rozgrzaniu patelni wrzucamy pociętą w kostkę cebulę i chwilę smażymy. Dodajemy zawartość miseczki i smażymy mieszając do czasu ścięcia się jaj. Do smaku możemy wcześniej dodać kapary.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}