Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 140 g Chleb żytni razowy
  • 10 g Masło extra
  • 40 g Ogórek kwaszony
  • 50 g Papryka czerwona
  • 25 g Sałata
  • 20 g Ser typu Feta
  • 70 g Tuńczyk w wodzie
512 kcal
Białka
27.30 g
Tłuszcze
14.87 g
Węglowodany
67.18 g

Sposób przygotowania

Kanapka z tuńczykiem i warzywami

Składniki dodatkowe: odrobina szczypiorku Chleb posmarować cienko masłem lub skropić oliwą. Na spodzie położyć liść sałaty, następnie odsączonego tuńczyka,paprykę, ser feta i ogórka kiszonego. Posypać szczypiorkiem i przykryć drugą kromką chleba

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}