Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 140 g Chleb żytni razowy
  • 10 g Masło ekstra
  • 40 g Ogórki kwaszone
  • 50 g Papryka czerwona
  • 25 g Sałata
  • 20 g Ser feta
  • 70 g Tuńczyk w sosie własnym
512 kcal
Białka
27.30 g
Tłuszcze
14.87 g
Węglowodany
67.18 g

Sposób przygotowania

Kanapka z tuńczykiem i warzywami

Składniki dodatkowe: odrobina szczypiorku Chleb posmarować cienko masłem lub skropić oliwą. Na spodzie położyć liść sałaty, następnie odsączonego tuńczyka,paprykę, ser feta i ogórka kiszonego. Posypać szczypiorkiem i przykryć drugą kromką chleba

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}