BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 100 g Fasolka szparagowa (mrożona)
  • 70 g Jogurt naturalny 2%
  • 5 g Masło ekstra
  • 110 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 5 g Oliwa z oliwek
  • 60 g Papryka czerwona
  • 100 g Pieczarki
  • 60 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 5 g Sezam
515 kcal
Białka
38.00 g
Tłuszcze
15.00 g
Węglowodany
57.00 g

Sposób przygotowania

W naszym zestawieniu znajdziesz "kurczaka na 100 sposobów" oto kolejny z tejże setki.

Mięso pokroić na mniejsze kawałki, natrzeć oliwą z oliwek oraz przyprawą do kurczaka i włożyć do naczynia żaroodpornego. Pokroić cebulę, czosnek i pieczarki, zmieszać z mięsem. Polać jogurtem naturalnym, przyprawić pieprzem i solą, i ponownie zamieszać. Piec w piekarniku w temp. 180 stopni przez ok. 30 minut. Na końcu procesu dodać paprykę lub zjeść ją osobno. Fasolkę gotować w wodzie lub na parze, aż do zmięknięcia - około 30 minut. Odcedzić, dodać odrobinę masła, pieprzu, soli oraz posypać sezamem. Ryż ugotować na sypko, zgodnie z opisem na opakowaniu. Przed podaniem skropić oliwą z oliwek.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}