Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep
Dobra rada

Szukasz dobrego gatunkowo pieczywa? Czytaj etykiety!

Najlepiej sięgać po chleb otrzymany z mąki razowej, żytniej, pozbawiony dodatków takich jak guma guar, emulgatory, regulatory kwasowości, mąka pszenno-słodowa, słód jęczmienny, cukier, karmel, gluten pszenny, tłuszcz roślinny czy już zwłaszcza – substancje konserwujące. Uważać należy na chleby o przedłużonej trwałości. Dobry jakościowo chleb może stanowić cenny składnik zdrowej, zbilansowanej diety.

Sprawdź więcej