Gdzie można oddać nadmiar jedzenia?
Marnowanie żywności to globalny problem o poważnych konsekwencjach społecznych, ekonomicznych i środowiskowych....
Złote mleko to tradycyjny ajurwedyjski napój rozgrzewający. Buduje odporność, pomaga w walce z infekcjami, ułatwia zasypianie i jest skutecznym sposobem na leczenie depresji. Przygotowujemy je z ulubionego mleka roślinnego (może być kokosowe lub migdałowe) oraz olejku kokosowego i mieszanki przypraw w odpowiednich proporcjach: kurkuma, pieprz, cynamon oraz imbir.
Wszystkie składniki podgrzewamy w rondelku i pijemy, gdy napój jest ciepły.
Marnowanie żywności to globalny problem o poważnych konsekwencjach społecznych, ekonomicznych i środowiskowych....
W ostatnich latach świat doświadczył serii wydarzeń, które uwypukliły znaczenie przygotowania się na...
Banki żywności to organizacje non-profit, które zbierają, przechowują i dystrybuują żywność dla osób...