Mozarellę i pomidora pokroić, posypać / udekorować bazylią. Polać oliwą z odrobiną soku z cytryny.
Mozarellę i pomidora pokroić, posypać / udekorować bazylią. Polać oliwą z odrobiną soku z cytryny.
Treści prezentowane na naszej stronie mają charakter edukacyjny i informacyjny. Dokładamy wszelkich starań, aby były one merytorycznie poprawne. Pamiętaj jednak, że nie zastąpią one indywidualnej konsultacji ze specjalistą, która jest dostosowana do Twojej konkretnej sytuacji.
Karp od dekad jest jednym z symboli Bożego Narodzenia w Polsce. Dla jednych to smak dzieciństwa i nieodłączny...
Pompki to jedno z najbardziej uniwersalnych ćwiczeń. Nie wymagają sprzętu, zajmują kilka minut i bardzo...
Święta to czas radości i więzi, ale wielu z nas puszczają hamulce, jeśli chodzi o spożycie kalorii. Oczywiście...