Influencerzy kulinarni a zdrowie konsumenckie
W erze cyfrowej rolę autorytetów w dziedzinie jedzenia coraz częściej przejmują influencerzy. Nie są...
Witaj!
W naszym serwisie znajdziesz artykuł o takiej treści i nie istnieje ryzyko, że po zjedzeniu końcówki banana zachorujesz. Jest to mit, a nawet zabobon.
Jednak, jeśli obierzesz banana ze skóry i jest on już sporo przejrzały, to ewentualnie możesz odkroić odrobinę z końcówek, jeśli lekko byłby nadgniłe. Nie chodzi tu jednak o kolor brązowy, tylko o gnicie. Banan brązowy to banan dojrzały, a nie zgniły.
W erze cyfrowej rolę autorytetów w dziedzinie jedzenia coraz częściej przejmują influencerzy. Nie są...
W erze Instagrama, TikToka i Pinterest jedzenie przestało być tylko tym, co spożywamy. Stało się również...
Stres to nie tylko stan psychiczny, ale również złożona reakcja fizjologiczna, która wywołuje liczne...