Wiosenna dieta i nawyki dla odporności
Dieta odgrywa kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia i odporności, a wiosna to idealny moment, by wzbogacić...
Witaj!
W naszym serwisie znajdziesz artykuł o takiej treści i nie istnieje ryzyko, że po zjedzeniu końcówki banana zachorujesz. Jest to mit, a nawet zabobon.
Jednak, jeśli obierzesz banana ze skóry i jest on już sporo przejrzały, to ewentualnie możesz odkroić odrobinę z końcówek, jeśli lekko byłby nadgniłe. Nie chodzi tu jednak o kolor brązowy, tylko o gnicie. Banan brązowy to banan dojrzały, a nie zgniły.
Dieta odgrywa kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia i odporności, a wiosna to idealny moment, by wzbogacić...
Niezależnie od tego, czy jesteś sportowcem wyczynowym, czy po prostu lubisz ćwiczenia zwiększające siłę...
Wzdęcia to uczucie pełności brzucha spowodowane gromadzeniem się gazów w jelitach. Podczas jedzenia lub...