Gdzie można oddać nadmiar jedzenia?
Marnowanie żywności to globalny problem o poważnych konsekwencjach społecznych, ekonomicznych i środowiskowych....
Cześć.
Z moich obliczeń wynika, że odpowiednia ilość kalorii, to 2600 kcal na redukcję.
Jednak należałoby przy tym zachować odpowiednie proporcje makroskładników, z czego najlepiej, aby to było ok. 200 g białka dziennie ogółem ze wszystkich źródeł takich jak: chude mięso, ryby, jaja, nabiał, nasiona roślin strączkowych, odżywki białkowe.
PamiętaPamiętaj, żej że efekty redukcji możesz zawsze przyspieszyć, stosując spalacz tłuszczu. Na początek polecam BURN4ALL EXTREME, a po zjedzeniu pierwszego opakowania, warto przejść na REDOX.
Marnowanie żywności to globalny problem o poważnych konsekwencjach społecznych, ekonomicznych i środowiskowych....
W ostatnich latach świat doświadczył serii wydarzeń, które uwypukliły znaczenie przygotowania się na...
Banki żywności to organizacje non-profit, które zbierają, przechowują i dystrybuują żywność dla osób...