I znów bardzo zdrowo, lekko i dietetycznie. Pietruszkowe klopsy rybne na parze, to jedno z kilkuset dań serwowanych przez naszych dietetyków w ramach usługi płatnych planów dietetycznych i treningowych. Jest to doskonały przykład, iż będąc na diecie nie należy obawiać się monotonii.
Filet z kurczaka i z mintaja zmielić. Dodać przyprawę do ryb, oliwę z oliwek, otręby oraz natkę pietruszki. Wymieszać dokładnie i uformować niewielkie klopsy.
Gotować na parze około 20 minut.
Brokuła również gotować na parzę kilka minut (max do 10 minut).
Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać przed podaniem.
Treści prezentowane na naszej stronie mają charakter edukacyjny i informacyjny. Dokładamy wszelkich starań, aby były one merytorycznie poprawne. Pamiętaj jednak, że nie zastąpią one indywidualnej konsultacji ze specjalistą, która jest dostosowana do Twojej konkretnej sytuacji.