Cynamonowa kasza jaglana
Przygotować składniki podstawowe: mleko, kasza jaglana, płatki migdałowe.
Przygotować dodatki: cynamon, goździk, kardamon, gałka muszkatołowa, 2 łyżki świeżego soku pomarańczowego
Mleko z sokiem zagotować i wrzucić kaszę.
Następnie dodać cynamon, goździk, kardamon i gałkę muszkatołową.
Gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego wchłonięcia płynu ( w razie konieczności dodać trochę wody).
Ugotowaną kaszę posypać płatkami migdałowymi.
Opcjonalnie dosłodzić: Stevia fluid



Podpowiedź trenera:
Jeśli nie masz wystarczającej wiedzy - chętnie ułożymy profesjonalny plan za Ciebie. Dołącz do grona 90 000 zadowolonych klientów :)
- Darmowe konsultacje z doświadczonym dietetykiem i trenerem
- Ponad 6000 posiłków i 600 ćwiczeń, które możesz dowolnie wymieniać
Sprawdź ofertę
Polecane dla Ciebie:
Wątroba reguluje glikemię, stanowi „bak z paliwem”, tam przetwarzane są związki energetyczne i budulcowe....
Dźwięk budzika to zmora każdego śpiocha! Kiedy go słyszysz, to chcesz się tylko przewrócić na drugi boczek...
Twórca diety uważa, że dla każdej grupy krwi występuje indywidualna nietolerancja pokarmowa. Zatem jakie...