Śledzie czosnkowo-jogurtowe
Śledzie opłukać, a następnie pokroić na nieduże kawałki. Dodać pokrojoną drobno cebulę, czosnek oraz jogurt naturalny. Całość dokładnie wymieszać. Zjeść z chlebem, z masłem i pomidorem.
Składniki podstawowe:
śledź solony 120g
jogurt naturalny 2% 80ml
cebula 30
jabłko 100g
chleb żytni razowy 60g
pomidor 65
masło extra 10g
Składniki dodatkowe:
pieprz cytrynowy lub zwykły
czosnek
Na deser: jabłko
Wartości odżywcze (całość)
Kcal. 580
Białko 32g
Tłuszcze 29g
Węglowodany 45g
Polecane dla Ciebie:
Kiedy zbliża się sezon ślubny, wiele przyszłych młodych panien dokładnie studiuje listę gości, planuje...
Wiele mówi się o tym, że zdrowe nawyki jak jedzenie owoców i warzyw, unikanie jedzenia przetworzonej...
Wraz z pojawieniem się ciepłych i słonecznych dni, przybywa okazji do spotkań towarzyskich, grillowania,...