IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Potrawy PoTreningu

Udka z kurczaka pieczone z ziemniakami

Mięso pozbawione skóry natrzeć oliwą z oliwek oraz posypać przyprawami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym....

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Udka z kurczaka z ziemniakami i surówką z buraków

Mięso umyć, osuszyć, natrzeć oliwą z oliwek i przyprawami. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Piec...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Odżywka białkowa z płatkami i rodzynkami

Wszystkie składniki zmieszać razem. Przed podaniem warto schłodzić.

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem

Umyte i posiekane warzywa zmieszać z serkiem i przyprawić. Podawać z chlebem razowym posmarowanym masłem...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Serek twarogowy z cynamonem i orzechami włoskimi

Serek rozgnieść widelcem ze słodzikiem, zmieszać ze szczyptą cynamonu, jabłkiem oraz pokruszonymi...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Pieczona pierś z kurczaka z pomidorami

Kurczaka posypać przyprawą, włożyć do naczynia żaroodpornego i piec w temp. 180 stopni przez około 20...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Gotowana na parze pierś w warzywach z makaronem

Mięso i warzywa umyć, przyprawić, włożyć do naczynia do gotowania na parze. Gotować przez około 20 -...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Aromatyczna pierś z kurczaka z brązowym ryżem i dipem szpinakowym

Pierś z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Aromatyczna pierś z kurczaka z dipem szpinakowym i makaronem z cukinii

Pierś z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Aromatyczna pierś z kurczaka z ziemniakami i dipem szpinakowym

Pierś z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Śledzie czosnkowo-jogurtowe

Śledzie opłukać, a następnie pokroić na nieduże kawałki. Dodać pokrojoną drobno cebulę, czosnek oraz...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Spaghetti po bolońsku

Makaron pełnoziarnisty spaghetti ugotować w lekko osolonej wodzie. Podsmażyć na niewielkiej ilości oliwy...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Wędzony łosoś z sałatą

Sałatę umyć, osuszyć i podzielić na małe kawałki. Dodać do niej łososia pokrojonego na mniejsze kawałki...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl

Twaróg półtłusty z otrębami i malinami

Serek rozgnieść widelcem, dodać jogurt naturalny i odrobinę słodziku. Zmieszać z otrębami, dodać rozmrożone...

PoTreningu Redakcja PoTreningu.pl